HEMMA ! :)

hej, nu är jag hemma från träning skulle ientligen ut och springa men den som jag ska göra det med kunde inte :(
aja ska snart kolla på nånting. har iaf precis dushat= skönt :? kanske, bara kanske kommer blogga sen :) heeerrrråå //Amelia :)

:)..........!

HEJ, har vart hos mormor och morfar nu ska snart åka och bada :) jag har träning sen också , jag gömde bort de så jag hinner inte bada så jätte länge men jag hinner lite alla fall :) nu ska ni få en bild på mina badkläder(det är bara för kul) hihi :)


BADKLÄDERNA: Tema Röda
VILKEN SORTS BADKLÄDER: Shorts och top och handuk ofc





japp .... herrrå //Amelia Karlsson :)

 


:) .... !

Hej igen, gör ett litet inlägg nu för jag ska åa til mormor och morfar och typp fika lite sen ska jag åka till hudingehallen med nåra :) aja nu sa vi åka ... herrrrå ) /Ammelia

GODMORGON ! :)

HEJ, jag han bara blogga 1 gång igår jag vet inte vfr menen nu har jag precis vaknat , det vart en konstig morgon tkr jag :P aja jag ska väl göra något med någon sen. ifall  någon vill göra något så ring:)

ni får en bild på mig HAHA men den komer bli lite suddig för jag tar med web kamern inte med min :P aja ni får i alla fall en bild :)

 

PUSS OCH KRAM //Amelia

GODMORGON ! :)

Hej, vaknade för nåra timmar sen. är skiiita tröt fortfarande. igår hos julia hade vi det skiit kul :). aja nu sitter jag här i min one piece :) I'm so happy ! :)


nu kommer bilder på one piece:en.











herå //Amelia :)


STAN+TRÄNING+LITE MER

Hej har varit i stan nu på morgonen och köpt en one oiece ,är så f****ng glad, köpte en sirisrosa med vit mönster på. efter stan vare direkt träning(fotboll) kul. nu sitter jag i min one piece och gör såna där garn bollarför vi köpte nytt garn idag också sen i stan köpte mamma massa saker också. aja kl 7 ska vi på fest hos min bästis och hennes familj det ska bli skiita kul. aja nu ska jagf f.rtsärtta kolla på tv i min on e piece.... :):)

SOVGOTT SNART... :)

Hej, ska snart sova, jag är så tröt hela tiden har varit det enda sen i tisdagd jag vet intye vad det är ? aja nu kollar jag på lets dance vem som ska åka ut aa ska fortsätta kolla jag bloggar mer imorgon. imorgon ska jag och mamma till stan :) yeah :) vi ska kolla på one piece :P najs najs :) sen ska vi köpa garn för jag har gjort en typp boll i skolan och det var skit kul så vi ska köpa garn(rosa ofc) . och dom här bollarna är mysiga och flifoga.

hejdå bloggar mer imorgon.... :) men jag kanske inte hinner för vi ska till nåra och äta middag(min bästis och hennes familj :) ) kanske kan blogga där. hejdå :)...

:)

hej, har inte bloggat för jag drog till centrum efter skolan me julia sandra o emily, det var fett najs i skoaln i lektioner vi kolla på film och dom hade fixat popcorn och sånt, najs najs :) aa sen åkte vi hem till mig jag emily och julia och sandra hade gittar så hon gick till den sen åkte hon hem aja bloggar mer sen hejdå

GODMORGON ! :)

Förlåt fötlåt glömde blogga igår för jag han inte säger vi. nu ska jag svart till skolan :P. det ska bli najs med sportlov plus helg o allt, men sportlovet borde vara lite längre elr mke längre :) aja nu ska jag snart äta frukost och sen efter skolan ska åka t centrum med nåra sen vet inte ska väl kolla på lets dance(stavning) och sen kolla på nån film sen sova, sova mke. aja måste skynda mig nu. bye bye


                                                                //Amelia Karlsson

GODNATT ! :)

Hej, ska snart sova blir en tidig kväll idah, har precis duschat från innebandy träning :) sovgott

                     //Amelia karlsson :) <3 !

hej :)

hej nu är ebba hemma hos mig och vi e inne på datan och lyssnar musik kl sju ska vi på innebandy träning :)
och vi ska snart äta vårrullar med nudlar :) hejdå skriver mer sen ! :) 

HEMMA !

hej, nu e vi hemma från bion(gullvers resor) den var skiita kul värkligen vi kollade 3d det var fett kul :) är väldigt tröt ska nog gå och lägga mej lite tidigare idag. men nu ska jag bara sitta här och typp göra....inget :P
 jag säjer sovgott nu så...Sovgott allihoppa ska kolla film innan jag ska sova anringen Bert eller något annat.

byebye //A

:)

hej, idag har julia följt med mig hem . sen hände det en sak i skolan men det är privat. nu sitter vi här och dricker juice. vi har kollat på jätte många filmer ( skiita kul) :). sen ska jag gå på bio , lite konstigt idah men KUL !! :)
hejdå bloggar mer senare (I think)

TRÄNING :)

har precis duschat från innebandy träning, det var faktiskt exrra kul träning idag hoppas de blir det på onsda
också :) nu ska jag typ titta på något program. inan träning var jag os ebba vi olla på nån film komme inte ihåg vad den hette :P aa me den var skiita kul sen badade vi hemma hos ebba(asså i pool) se fick vi lite brotom för vi hade inte bytit om o kl var 10 över fem o vår träning började 17. 40 och så hade v inte en ätit satt det blev väldigt stressigt. på måndagar börjar vår träning kl 17.40-19.00 sen på onsdagar börjar den 19.00- 20.00 lite knäppt men aja ...ciaoo 


hejhej

hej, jag o emily åkte t centrum förut o va där typ bara en timma sen åkte vi hem o sen skulle vi på middag o då skjussade vi hem henne o sen åkte vi t "dom" o vi kom hem nyss sen har jag o emily gjort massa knass saker(som vanligt) aa o sen trönade vi på mitt hem så vi drog till centrum som sagt :) aa o nu sitter jag här som sagt ska nog gå upp o läsa någon tidning typ frida tidning dom e skiiita bra tkr jag :) satt bye :)

och om någon vill så kan ni gärna hjälpa mig med header och design .....:P

EMILY :)

hej, nu är jag med emily o vi sitter vid datan snart ska vi väl göra något annat jag blogga mer sen hejdå :)

:)..................

hej har inte kunat blogga förut för jag va på fotbollsträning o efter den hade nåra killar cup o d stannade jag kvar o tittade :)
sen skulle ja ducha sen fixade jag mig föratt ebba, axe, olle, anna o tom skulle komma sen har jag också städat jätte mke! :)nu ska jag o ebba fortsätta fixa lite. hejdå


// Amelia och Ebba


viho :)........

hej, han inte blogga igår för först skolan sen var jag i centrum till halv fem o då åkte ja o julia o emily hem t mig o sandra o ebba åkte hem t sig själva sen skulle emily åka hem typ halv 6 sen kl 6 gick julia hem då började jag fixa mig för vi skulle bort på middag kl 7 hos mina kusiner o det var jätte roligt :) vi kom hem typ vid halv 2 elr 2 o när vi kom hem la jag mig i sängen o sommna direkt :) o nu har jag precis vaknat. jag vet inte vfr jag vaknar så tidigt på helger o sen näre skola då vill man bara liga kvar o inte gå upp.

                                                            //Amelia Karlsson

sry, sry, sry .....

förlåt för sjukt dålig uppdate jag har glömt att blogga, vet inte vfr men aa nu e jag här igen :). jag dom senaste dagarna har jag varit på träningar o varit med kompisar o spelat in filmer(skita kul) men idag har vi varit på friluftsdag med skolan och vi fick åka skriskor vu fick inte ens välja att göra något annat -.- 7,8 o 9: orna fick välja att åka till kungsbärget o åka skidor men vi fick inte de bara för dom tkr vi e för små -.- dumt alltså.aja har ätit middag o innan de har jag o julia varit hos emily o gjorde massa saker :) aja kommer blogga imorrn(YEEEES IMORN ÄRE FREDA!) då ska jag emily julia o kanske någon mer åka till centrum o i helgen ska jag o pappa åka o titta på bio(gullvers resor, stavning) ska bli kul aa nu ska jag o mamma åka o handla så hejdå :)


                                                               //Amelia

RUBRIK !

Godmorgon!, nu sitter jag o skypar me elin. jag har precis vaknat jag vaknar såå himla tidigt jag vet inte vfr ? aja nu ska jag förtsätta skypa men om någon vill shoppa elr gå på bio elr nåt så call me!! 



                                                    PUSSSS//Amelia Karlsson

Heeej //A

hej, idag på matchen gick det inte bra vi förlåra med något kommer inte ihåg men vi gjorde ett mål iallafall efter fotbollen så åkte jag o två kompisar o bada i huddinge hallen(det var sandra o ebba) aa men ska berätta en rolig  sak efter fotbollen hade jag o sandra redan me oss våra badsaker  så ebba skulle åka hem o hämta sina saker o då sa pappa jag måste åka o byta byxor för han skulle ju skusa oss o då ville han inte ha sina tränare kläder o jag vet inte varför o då åkte vi ialllafall o han satte på sig sina saker o sen när vi ska åka så  backa ut ur infarten o så gör han det en liten bit o sen ser han inte bilen bakom så han körde på den o jag o sandra vart skiiiiita rädda...aa så nu har man krokat då...haha :) japp men nu sitter jag o kollar på mello.. på badhallen gjorde vi inget specielt förutom att bada.. men imorgon ska jag kanske shoppa med nån kompis elr nåt.. hihi men nu ska jag gå o fortsätta o kolla på mello på alla dåliga det e lixom inga bra :(jag kanske kan ta kort imorgon ifall jag ska göra något me en kompis men vi får se men jag hoppas de :)))  .....


                                      ...............................    PUSSSS//Amelia Karlsson


GODMORGON.

hej o godmorgon vaknade nyss jag vaknade värkligen jätte tidigt :( aja ida äre ju match satt måste peppa på satt hejdå bloggar mer senare..



                                                     PUSSSS/Amelia Karlsson


hejhej :)...

Hej, har precis ätit middag idag blev det varama mackor gott japp...aa men jag o sandra skulle ju kanske göra något men det blev inte så för båda var tröta o aa hihi :) men imorgon ska vi möta huddinge(fotboll) o det ska bli skiit kul hoppas vi vinner (Y) men nu ska jag göra ett såntdär test....



....'

Hur bor du: i ett radhus :) men skulle vilja flytta till en villa :P
Brukar du komma i tid: nää
Hur lång är du: 1,55 :)
Kan du laga mat: jaa
Vad jobbar du med/pluggar du: skolan
Vad har du på dig just nu: en ljusrosa myskofta sss bykor och min rimbo cups tröja :)))))))
Har du någon fobi: spindlar och fåglar ... ush
Hade du en bra kväll igår: Vilket är ditt senaste inköp: jupps det hade ja, ehm jag kommer inte ihåg ? 
Din favoritdryck på morgonen: oboý elr te
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mami :) <3333
Har du sovit i din egen säng inatt: jupps :))
Vad hade du sönder senast: ää kommer inte ihåg
Vem snackade du med senast: sandra
Favoritdricka när du är riktigt törstig: cola :)))
Alkoholhaltig favoritdricka: cider :)
När gjorde du senast något riktigt dumt: vetinte jag gör väl aldrig något dumt ? 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: väcka mig tidigt på morgonen och att man e puckad
Någon jag stör mig på: inget namn
Intressen: innebandy :) o Fotboll :)
senaste person du kramade: mamma hihi :))
Senaste person som ringde dig: pappa
Vad drack du senast: saft
Vill du ha barn: jaa
Längtar du till din nästa födelsedag: såklart :)
Har rakat dina ben någon gång: nää
Är du sugen på något nu: nää, e skiita mät 
Använder du hudkräm:
ja, ibland
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: kan inte: nej jag e bara 10 snart 11 ...
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: sådär elr aa
Vilken låt lyssnade du senast på:  kommer ärligt talat inte ihåg :P
Har någon annan sovit i din säng inatt: nepps
Vad tycker du är äckligt: ärtsoppa och massa andra saker
Har du pengar på mobilen : aa ja japp

aa det var de de





nu ska jag visa er 2 sånadära bilder som ja o sandra gjorde igår hihi :) dom e roliga att göra (Y)



hihi :)


 haha den vart väldigt konstig men endå :) <3'


hej då ska gå o kolla tv nu tror ja //Amelia Karlsson pussss och snälla kan ni kommentera lite mer... Tack


FREEEEDDDDAAAAAGGGG :) YEEES !

hej, idag har det varit en kort dag i skolan men de hände en skit läskig/obehaglig sak men kommer inte säja.
nu e jag hemma o jag e hemma själv men min brorsa o hans kompis Felix men vi halv fem ska jag o  sandra kanske göra något för hon har gittar vid tre t fyra satt....ja men nu ska jag äta någon mellis jag bloggar mer ikväll elr senare (Y)hejdå...................... 

                                                              ............//Amelia Karlsson






GODMORGON

Hej, inatt sov sandra här för det gick inte att åka bil så hon fick sova kvar najs.
nu ska vi snart äta frukost sen äre skola :( fast det är ju freda :) satt det blir en rät kort dag (Y)
aja nu måste vi gå och äta jag bloggar mer senare hejdå........


...................                                    //Amelia Karlsson


HEEEELLLLLOOO!!

jag o sandra har sutit och haft de tråkigt sat vi gjorde lite roliga bilder (Y) :)




HAHHA :)


hahaqhahahahaha :) <333


hihi





aa det var dom de men nu ska vi gå upp för sandra ska sova här för det går inte att komma ut på vägarna med bil för det är så himla mke snö.....det ska bli nice (Y) :)




                       //Amelia karlsson o sandra klingström :))


HEEEELLO !! (:

hej, idag i skolan har det varit en rätt "kort" dag men sen så kom alla in i klass rummet o då sa Dan(vår lärare) att vi skulle ha längre läktion bara för det var nåra som kom 5 min försent :( så då va vi klara med allt o då sa vi men vi e ju klara så då kan vi väl sluta men då så sa han nej nu ska vi leka nåra leker o det var bara för att vi ska ha längre lätion.... :((nu e sandra hos mig och vi kom precis hem o vi gick hem :( så vi höll på att frysa ihjäl.
nu ska vi nog äta något satt.....







                                               Hejdå //Amelia karlsson


                                              o sandra klingström :)))


Godmorgon!!

hej idag ska jag t skolan ska faktiskt bli skönt de e så tråkigt att sitta hemma själv.

aja måste ta och sknda mig nu för kl är 20 över sju och jag har inte fixat mig än elr ätit frukost.
en sak som e skit dåligt det är att 4:or aldrig får sovmorgon. :(

aja måste gå bloggar mer sen...


                                                          //Amelia karlsson

HEELLLLOOOO!! :)

 har precis ätit middag vi åt köttbiffar med sallad :) de var jätte gott !!

imorron ska jag gå t skolan det är bestämt nu!....men jag e lite förkyld men man får ju gå t skolan om man bara e lite förkyld.

det e en sak jag vill ha jätte mke o det är en one piece dom ser sååå sköna ut för er som inte vet vad det är så är det en mysdräss som typ mjukisbykor o tjocktröja som sitter ihop och dom finns i alla möjliga färger.

när jag fyller år önskar jag mig en sån och jag tror att jag kommer få de.
för det enda jag önskar mig förutom det är en data, dock så kostar ju one piece dräkterna rätt mke ungefär ett och ett halft tusen men jag har redan börjat kolla och mamma tkr dom e jätte fina så jag tror o hoppas att jag kommer få....
jag fyller år 26 maj så de e väldigt långt kvar men jag o mamma ska åka till stan snart typ om 1-2 veckor o om man har tur kanske man får en, för min mamma är världeeeeens snällaste mamma!!! <333


                          det var allt kanske gör ett inlägg senare men vi får se...


                                                                  //Amelia karlsson :)


jag kommer lägga ut en bild på mig sen kanske om nån vecka så ni får se hur jag ser ut!! :))

hej !!! :)

¨hej nu ska jag berätta lite om mig själv: jag heter amelia o är tio år snart ska jag fylla elva o jag bor i huddinge mina intressen är fotboll o innebandy sen gillar jag också att shoppa sjunga vara med kompisar vara på datan o lyssna på musik m.m . nu vet ni lite...

idag är jag sjuk o har varit det sen i måndags :(

men imorron ska jag nog gå till skolan

jag har missat skolan i tre dagar och kommer typ liga sist av alla :((
men så äre när man är sjuk....

nu har jag pricis ätit mellis det blev flingor o mjölk aa men nu ska jag gå till soffan och bäda ner mig o kolla på min 10000000:ånde film idg.hehe. hej dåå

                                                   //Amelia karlsson :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0